Een nieuwe merkstrategie voor de oefentherapeut

Merkboek-1

Het merkverhaal duidelijk verwoord in een merkboek

Een merkboek helpt leden van de VvOCM (de beroepsvereniging van oefentherapeuten) om het merk op de juiste manier uit te dragen. Dit boek omvat alle elementen van de huisstijl in combinatie met de (voorlichtings)materialen en toolkits die we vanuit de merkstrategie ontwikkelden. Hiermee vormt het de basis voor de communicatie met (potentiële) patiënten, verwijzers en stakeholders.

Een frisse presentatie voor de verwijzers

Als onderdeel van de profilering toolkit ontwikkelden we een folder voor verwijzers. Hierin staan niet alleen de verwijsindicaties, maar ook de onderscheidende en unieke kernwaarden die de oefentherapeut vertegenwoordigt.

Verwijskaart
Verwijzersfolder-1

Blijf in beweging

Als blikvanger hebben we een vouwkaart ontworpen: een kaart die oneindig gevouwen kan worden en daarmee symbool staat voor plezierig in beweging blijven. Het is een originele gespreksopener bij (potentiële) patiënten, verwijzers en stakeholders.

Social media planning en een merkportaal voor de leden

We hebben de merkuitstraling consistent doorgevoerd op alle sociale kanalen, en op één centrale plek de juiste content en campagnes ondergebracht die automatisch volgens de planning geplaatst wordt.

Daarnaast creëerden we een merkportaal met marketingmaterialen die VvOCM-leden kunnen gebruiken om hun eigen praktijk en het merk de oefentherapeut te promoten.

Kubus-in-use-2
Poster-in-use-1024x700
Banner-in-use-1