Print | Social media advertising | Content marketing | SEO | SEA

Activatie - Creative Guardians

Je campagne lanceren

Je brand awareness of social engagement stimuleren, meer leads en winkel traffic genereren of unieke marketingcampagnes die resultaat opleveren. Creative Guardians heeft voor iedere gewenste doelstelling de geschikte activatie.

Social media advertising

Adverteren op sociale kanalen zoals Facebook, Instagram en TikTok biedt veel voordelen. Ten eerste is het een buitengewoon doeltreffende manier om je commerciële doelen te bereiken. Ten tweede is het meestal goedkoper dan andere vormen van adverteren. Ten derde levert het concrete, meetbare resultaten op.

Volgers worden vaak loyale klanten en maken reclame voor jou in hun netwerk, waarmee zij op hun beurt weer nieuwe klanten aantrekken. Actief zijn op social media is dus belangrijk. Creative Guardians verzorgt creatieve content voor je socials en biedt hulpmiddelen voor het plannen van je campagnes op al je mediakanalen.

Contentmarketing

Contentmarketing vergroot je online zichtbaarheid, waarbij het aanbieden van relevante content aan je doelgroep centraal staat. Het doel van deze content is om de online vindbaarheid van jouw product of dienst te verbeteren. Met de juiste content kun je jouw doelgroep goed informeren, dit creëert vertrouwen en kan zo leiden tot meer conversie.

E-mailmarketing

Een veelzijdig communicatiekanaal die niet alleen bestaat uit het versturen van nieuwsbrieven, maar ook uit het versturen van transactionele e-mailcampagnes met gepersonaliseerde e-mails die leiden tot conversie. E-mail automations, welke zorgen voor een betere customer journey, behoren ook tot e-mailmarketing.

Print en offline campagnes

Print en offline campagnes

Hoewel digitale marketing enorm veel voordelen biedt, is het van belang ook de voordelen van offline marketing niet te vergeten. De perfecte strategie is een strategie die zowel online als offline marketingmethoden combineert. Dit zal zorgen voor een betere brand awareness en exposure, je bereikt dan ook de mensen die je online niet bereikt.

Creative Guardians is specialist in het combineren van online en offline. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van online ‘call to actions’ op al je geprinte marketing materialen, direct marketing (DM) en gedrukte advertenties, overtuigen we op een creatieve manier je offline klanten en prospects om online actie te ondernemen. 

Search engine optimization (SEO)

SEO ofwel zoekmachine optimalisatie is het verbeteren van de organische vindbaarheid van je website. In tegenstelling tot SEA kun je SEO niet kopen, maar moet je deze verdienen. Creative Guardians heeft een aantal manieren om zoekmachines een handje te helpen jouw website op waarde te schatten, zoals het verbeteren van je pagina snelheid en mobiel gebruik, maar ook door relevante content te plaatsen en linkbuilding toe te passen.

Search engine advertising (SEA)

SEA staat voor ‘Zoekmachine adverteren’. SEA is het tegen betaling verkrijgen van een betere positie in de zoekmachines. Creative Guardians verzorgt jouw zoekcampagnes in AdWords door o.a. samen de juiste zoekwoorden te selecteren en in te richten. De resultaten worden veelal boven en onder het organische zoekresultaat getoond, zo kun je je concurrenten een stap voor blijven.

Een vliegende start maken?